Reviews

Gastenboek

Laat een reactie achter en deel je ervaring!

Yesterday I had the privilege to have my first appointment with Yvette to ‘undergo’ NRT in combination with a relaxing massage. Or better said, a journey full of surprises. Before going to Yvette I did read a lot about NRT but also her reviews. I am a very private person when it comes to having treatments done but Yvette reassured me and made me feel at ease to undergo the treatment without any apprehension. The day after I am still thinking of what happened to me. Without needles, painful pressure points, she managed to relieve me from pain in my lower back, painful outer thigh muscles. You have to experience Yvette’s way of ‘problem solving’ it goes beyond imagination. I wonder why I spend so much time on dry needling when this session helped me without feeling any pain. Neural Reset Therapy should be ‘Food for Thought’ for the international physiotherapist organisation…. The way Yvette talked about NRT but also making me feel at ease in every way thinkable shows her professionalism and above all, ‘passion’ for the human body’s well being. I am seriously considering to follow the 2 Neural Reset Therapy workshops in December…. Don’t doubt, just experience it…..
(25 sep 2020)

Constantijn Serkei

Gisteren voor het eerst een neural Reset Therapy behandeling gehad. Pijn in beide schouders en nek. Behandeld door Yvette. Wat deze dame kan bereiken in een zeer korte tijd is ongekend. De behandeling wordt met de handen gedaan en is geheel pijnloos. Direct al voelde ik een verschil en na de Neural Reset Therapy behandeling voelde ik mij als herboren. Op en top en vakvrouw in hart en ziel. (22 okt 2019)

Ellen

Al ruim 25 jaar hoor ik dat er geen ontspanning in mijn kuiten te krijgen is. Masseurs hebben zich in het zweet gewerkt hierop zonder zichtbaar resultaat. Ik vertelde Yvette erover en zij ging de uitdaging met haar nieuwe therapie aan. Ik was verbaasd! Maar, sceptisch als ik ben, onderwierp ik haar therapie aan de ultieme uitdaging. Sinds 2015 drie pezen en twee aders in mijn rechterhand zijn doorgesneden en (gelukkig) weer hersteld, ben ik alle functionaliteit en kracht in mijn pink verloren. Na vijf minuten behandelen kon ik mijn pink weer bewegen en zelfs een vuist maken! Ik kan niet anders zeggen dan dat haar therapie werkt en een aanrader voor iedereen met een klein of dus ook groot fysiek ongemak!! (11 juni 2019)

CGM

Na ruim een jaar dry needling behandeling voor triggerpoints door mijn hele lichaam, gisteravond een bezoek gebracht aan Yvette voor een NRT behandeling. Het resultaat is werkelijk verbijsterend! De spieren in mijn benen en bovenarmen zijn ‘gereset’, waardoor ik van heel veel triggerpoints af ben. Voor het eerst sinds hele lange tijd weer goed (pijnvrij) geslapen. Aanrader! (30 oktober 2018)

Axel B.

Ik kwam bij Yvette voor een frozen shoulder. Ze had enthousiast verteld over 2 nieuwe opleidingen, waar ze veel van verwachtte. Neural Reset Therapy en de Triggerpoint Reset Methode. Twee keer heeft Yvette mij behandeld en de klachten zijn enorm afgenomen. Ik heb nog amper pijn en hoef op de sportschool niet meer oefeningen over te slaan. Ik ben erg blij met het resultaat. Dank je wel Yvette! (fysiotherapeut – 05 okt 2018)

EB

Wat een ervaring en wat een toewijding. Echt zo had ik het nog niet eerder meegemaakt. Alles was zo goed geregeld het licht de muziek, en niet te vergeten de verwarmde tafel en handdoeken. Echt zo professioneel en tegelijk ook erg persoonlijk. Bijna jammer dat ik na een sessie al direct van mijn klachten af was. (8 mrt 2018)

LF

Sinds een klein half jaar kom ik bij Yvette vanwege problemen met lopen. Dit onder andere door artrose in mijn heupen en knieën. Zij behandelt mij met de nieuwe techniek Neural Reset Therapy, uit Amerika. Ze voelt eerst waar de pijnlijke plekken zitten en dat zijn er best wel veel. Daarna een prettige behandeling zonder pijn en dat is heel fijn als je altijd pijn hebt. Het is voor mij ook niet inspannend en ik geniet ondertussen van de warme behandeltafel. Ze legt mij heel goed uit wat ik moet doen en neemt er de tijd voor om alles aan te pakken. Heerlijk als ik dan weer terugrij naar Eindhoven en ik helemaal ontspannen en pijnloos ben. (31 Jan 2018)

Sonja W

Ik kom al bijna 3 jaar regelmatig bij Yvette maar heb nog nooit in het gastenboek geschreven. De hoogste tijd om dat goed te maken. Eigenlijk kwam ik gisteren voor een ontspanningsmassage maar Yvette heeft tussen de bedrijven door ook even mijn pijnlijke schouder los gemaakt met NRT. En ja, dat is letterlijk even schudden (vrijwel pijnloos) en klaar. Bijna niet te geloven dat het zo simpel kan zijn. Toen ik binnen kwam kon ik nauwelijks mijn arm optillen en nu kan ik met gemak rondjes draaien met diezelfde arm! De behandeling van Yvette bezorgde me trouwens nog een extra verrassing : ik kan beter zien! Sinds 14 dagen ben ik bezig met de Bates methode om van mijn sterke bijziendheid af te komen. Een van de “natuurlijke zie-gewoontes” is “ontspanning”. Goed zien is namelijk een passief proces, hoe meer moeite je doet om iets goed te zien, des te slechter zie je. Hoe belangrijk dat is besefte ik toen ik na de massage/NRT naar huis fietste: ik kon de takjes aan de bomen haarscherp zien, ondanks het feit dat de contactlenzen die ik momenteel draag 1 en 1.5 dioptrie minder sterk zijn dan ze volgens het voorschrift van de opticien zouden moeten zijn. Oftewel: mijn zicht is beter geworden! Ik hoef denk ik niet meer uit te leggen hoe blij ik ben met Yvette. Ze is super lief en erg deskundig. De praktijkruimte is brandschoon met een verwarmde massage tafel. Na de behandeling neemt ze de overtollige massageolie nog even af met vochtige warme handdoeken die al klaar liggen in een stoofje, zodat je niet klef in je kleren stapt, echt heel tof. Dank je wel Yvette voor al die keren en tot gauw! (21 Jan 2018)

Dieke

Bijzonder vriendelijke en deskundige masseuse. Professioneel en ze heeft echt passie voor haar vak. Ik raad haar een ieder aan. (2 jan 2018)

Suzan Batenburg

Na een aantal malen een ontspanningsmassage en pijnbehandelingen te hebben gehad, heb ik mij, hoewel met enige schroom laten behandelen met de nieuwe Amerikaanse NRT techniek. Op 83-jarige leeftijd had ik vele gebieden die wel” gereset” zouden moeten worden. Tot mijn verrassing is dat Yvette bijzonder goed gelukt. Voor herhaling vatbaar!! De praktijk is prachtig en voelt als een warm bad. De deskundigheid van Yvette is aan alles merkbaar. (31 okt 2017)

H.W.

Wat een uitzonderlijk hoge mate van deskundigheid bij Massagepraktijk Corpus Sana. Yvette luistert goed, weet exact de pijnpunten te vinden en deze deskundig aan te pakken. De NRT-techniek die zij in de USA geleerd heeft en als voorloper naar Nederland heeft gebracht, is wonderbaarlijk. Dit moet je ervaren om het te kunnen geloven: Mijn schouders zijn al járen een probleemgebied, de spieren al jaren staalkabels. Vele fysiotherapeuten gingen Yvette voor, met weinig resultaat. Yvette heeft binnen minuten (!) deze spieren met NRT-aanpak laten ontspannen en zacht en pijnvrij weten te krijgen. De massage erna bevestigde haar enorme talent in haar handen. Ik raad haar deskundigheid daarom bij iedereen aan! (18 juli 2017)

Caroline M.

Yvette is de enige masseuse waar ik regelmatig terugkom. Ik ben zeer tevreden over haar service en kundigheid en ik denk velen met mij. Yvette verstaat haar vak en heeft snel door waar het om draait wanneer ze een klachtenbehandeling uitvoert. Indien het voorkomt dat zij de klacht niet kan behandelen, beveelt ze bijvoorbeeld een deskundige collega uit haar netwerk aan of geeft nuttige tips. Kortom ik ben erg blij met de behandelingen bij Yvette en kan haar met plezier en vertrouwen 100% aanbevelen!

Natalja

Ik kom al meerdere jaren bij Yvette en ben altijd ontzettend tevreden na een behandeling. Mijn nek is m’n zwakke plek en als ik bij Yvette ben geweest voel ik altijd direct verlichting. Een klachtenbehandeling is heel effectief, maar een ontspanningsmassage is natuurlijk ook heerlijk. Yvette is een zeer ervaren en professionele masseuse en daarnaast ook een gezellig en enthousiast persoon!

Katja

Inmiddels kom ik nu al meer dan twee jaar bij Yvette. Yvette is absoluut een kei in haar vak. Ze weet altijd de oorzaak van “pijntjes” te vinden en behandelt deze zeer goed. De praktijk ruimte is erg fijn en Yvette is een geweldig mens in de omgang en is altijd in voor een leuke babbel of het uitwisselen van tips wat betreft gezondheid. Kortom, ontzettend tevreden over Vitae Wellness!

GMR

Wij zijn Lotte en Lieve. Ook wij zijn een paar keer naar een behandeling van Yvette geweest. Het is heel lekker ontspannend en dan nog een rustig muziekje er bij en ook een paar kaarsen dan val je zo in slaap. En Yvette is ook heel lief voor kinderen. Wij zijn 8 en 9 jaar oud.

Lotte en Lieve